fbpx

A tarot kártya alapjai

Köszöntelek az online Tarot  tanfolyamon!
Elfelejtettük, hogy tudatos végtelen lények vagyunk, végtelen mindent ismerő tudással. A válaszok ott vannak bennünk, csak nem találjuk az utat hozzájuk. Ezt az utat, most a Tarot kártya segítségével meg tudjuk keresni. A Tarotnak nagyon fontos szerepe van az önmegismerésben. Soha nem a kártyák adják a választ, henem saját végtelen tudású belső lényünk. A kártyák csak a híd, a kapcsolat. A szimbólumok magyarázatai segítenek újra felfedezni önmagunkat. Azt a gyönyörű, boldog teljes lényt, akinek születtünk. Minél inkább ismerjük az üzeneteket, annál közelebb kerülünk magunkhoz.

Egy felfedező útra hívlak téged. Gyere és találj vissza magadhoz. Sokkal több vagy mint amit ismersz. A Tarot segít meglátni miben vagy elekadva. Megkérdezheted tőle merre menj tovább. Nem dönt helyetted, de segít a döntésben. Megerősít, ha jó úton jársz. Ráhangol és összekapcsol a belső vezetőddel. Felgyorsítja a spirituális fejlődésed. Gyere kalandozz velünk! 

A fejezeteket (unit) egymás után, sorban tudod elvégezni. Csak akkor léphetsz a következőre, ha már az előzőt elvégezted. Ilyenkor kis zöld kőr jelenik meg a lista jobb oldalán.  Jó munkát kívánunk!

Nézd meg a bevezető videót!