fbpx

Kedves [swpm_show_member_info column=”first_name”]!

Üdvözlünk a Teremtés tréning online tanfolyamán!

Mire számíthatsz?

Nagyszerű dolog, hogy elindulsz vágyaid nyomában és kezedbe veszed önmagad átalakítását. Megkeresed életerőd belső tüzét, így egyre több szinten azt érezheted, hogy:

Igen, ez az én életem, és jól érzem magam benne!

Ahogy elkezded használni a munkafüzetben levő eszközöket, feladatokat, változások kezdődnek el benned. Egyik pillanatról a másikra, lehet, hogy nem tudsz új életet varázsolni, de kitartó munkával, elszánással igen.

Tudnod kell, a folyamat nem mindig fájdalommentes. Ez azért van, mert rengeteg érzést fojtottál el ez idáig magadban. Gyermekkorod óta gyűlnek a feldolgozatlan érzések, amelyek rendezésre várnak. Ez alkalommal, ahelyett, hogy tovább igyekeznénk őket elfeledni, előszedjük, feldolgozzuk, átírjuk. Nagytakarítást csinálunk.

Többször fogod azt érezni, hogy belefáradtál, hogy nincs kedved hozzá, hogy dühös, szomorú, vagy fájdalommal telt vagy. Ne ijedj meg! Ez természetes.

És főleg ne hagyd abba!

 A tréning hatására új gondolatok, ötletek, új érzések, új gondolatok jönnek majd felszínre. Ne feledd, hogy ezekkel foglalkozni kell! Figyelj arra, hogy a 8 hét során törődj többet magaddal. Légy önmagad érző, gondoskodó szülője. Figyelj tested fizikai szükségleteire. Étkezz egészségesebben, teremts magadnak lehetőséget feltöltődésre.

Belső gyermek részed, rendkívül boldog lesz általa. Pici gyermekként, még tisztában voltunk saját teremtő erőnk varázslatos használatával. Hiszen te is tudod, hogy sohasem lelted örömöd abban, hogy mások mondják meg, mit csinálj.

Mert születésedtől fogva benned él a tudás, hogy te teremted meg saját valóságodat. Mivel azonban gyermeki fejlődésed során sokszor alkalmazkodtál, és tanultál meg megfelelni másoknak, lemondtál a teremtés szabadságáról.

A tréning célja, hogy visszatalálj oda, ahonnan indultál. Hogy a teremtés folyamata öröm és beteljesülés forrása legyen a kezedben. Ha összhangba kerülsz magaddal, együtt mozdul veled a világ.